Segueix el teu equip a Twitter

diumenge, 4 de maig del 2014

Jornada 26 - 2a volta - Diumenge 4 de maig

Natació Terrassa C "A" 4 - E.F. Cercle Sabadellès 1856 "A" 2
Partit disputat a les instal.lacions del Club Natació Terrassa el diumenge 4 de maig a les dotze del migdia.
La crònica d'en Joan Graells
Matinal de futbol al camp de Natació Terrassa
Ha començat tot de cara quan en el minut 5 l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Cercle després de que un jugador del Terrassa toques la pilota amb les mans dins l’àrea. Gabri ha estat l'encarregat de fer pujar el 0 – 1 al marcador
Un Cercle motivat i amb moltes ganes al minut 10 del resultat d'una bona contra, Gabri defineix amb facilitat i puja el 0 – 2.
A partir d'aquí l'equip ha canviat ha fet un pas enrera i el Natació mica en mica ha crescut fins que en el minut 34 després d'una falta magistral en la que James ha pogut desviar al pal un rebot en el Biel a fet pujar el 1 – 2.
Fins aquí la primera meitat.
A la segona ha continuat la mateixa tònica i el Terrassa ha estat amo i senyor , els gols han anat pujant al marcador 2 - 2 al minut 53.
Al 60 el 3 - 2 i al 73 de penal clar el 4 - 2
Amb tot això encara han estavellat 3 xuts al pal.
Llàstima d'aquests punts que s’escapen però amb la sort que els equips amb els que lluitem per la permanència també han punxat